Case Study

Blythe Valley Park is strategically located, in the heart of England, on the edge of Solihull and at the centre of the UKs transport network, surrounded by a stunning 122 acre Country Park and on-site leisure facilities.
This project was to provide two new, stylish office buildings within the Park.

Working alongside and in collaboration with other Contractors, Hannafin Contractors Groundworks package included the following:
Earthworks
Drainage
Foundations
Roundabout re-alignment including removal of existing pond : all necessary environmental checks had been previously carried out by Principal Contractor.
There was also a large amount of heavy, decorative stoneware to be removed once the pond was drained
High specification feature paving and a permeable block paving used - SuDS solution as flood attenuation